ponedjeljak, 24. kolovoza 2015.

Eveline Cosmetics Slim EXTREME 3D krema za mršavljenje i učvršćivanje

Nisam ljubitelj skupih krema za oblikovanje tijela i uklanjanje celulita jer sam im nekoliko puta dala šansu i ostala razočarana. Do sada sam bila vjeran ljubitelj Afroditinih anticelulitnih krema, ali sam otkrila još povoljniju, a vrlo učinkovitu varijantu. Radi se o Eveline EXTREME 3D kremi koja je prvenstveno namijenjena za mršavljenje i učvršćivanje, a ima i anticelulitno djelovanje.

Što kaže Eveline?
Tretman oblikovanja u tri koraka:
- oblikuje ruke, bedra, trbuh i stražnjicu
- učinkovito se bori protiv "tvrdokornog" celulita, zaglađuje strije i pomaže pri sprječavanju njihova ponovnog nastanka
- smanjuje pojavu masnog tkiva


Aktivni sastojci:
- Isocell Slim, Centella asiatica, kofein, mentol i ekstrakt bršljana intenzivno potiču metaboličke procese kože čime učinkovito smanjuju pojavu masnog tkiva i čine vaše tijelo vitkijim. Potiču proces sagorijevanja masnih kiselina, blokiraju sintezu masti i ubrzavaju odvod limfe iz masnog tkiva.
- Kolagen i elastin poboljšavaju i maksimalno povećavaju zaglađenost, čvrstoću i elastičnost kože.
- Ginko potiče cirkulaciju krvi, smanjuje krhkost krvnih žila, sprječava nastanak strija i zaglađuje postojeće.
- Njegujuća formula sadrži minerale iz termalnih voda Sjeverne Bretanje i ekstrakt Laminaria algae koji duboko hidratiziraju i osvježavaju kožu.
- Ugodan osjećaj hlađenja koji se javlja tijekom primjene osigurava trenutačno djelovanje aktivnih sastojaka.


Učinci:
- vidljivo smanjenje celulita za 60%
- smanjenje opsega bedara za 2,5 cm
- koža postaje baršunasto glatka, elastičnija i čvršća za 65%

Primjena: Svako jutro i večer umasirati kremu na područja zahvaćena celulitom i viškom masnog tkiva (bedra, trbuh, stražnjica, ruke).


Ambalaža: Praktična tubica od 250 ml, prepoznatljive zelene boje zbog koje mnogi ovu kremu zovu "zelena" Eveline krema. Dobro se zatvara, a otvor je dovoljno uzak za idealno doziranje kreme. Sama tubica je izrađena od meke plastike što olakšava istiskivanje kreme kada se približite posljednjim mililitrima.


Moji dojmovi: Prije svega moram napomenuti da sama krema bez masaže kritičnih dijelova sigurno neće dati zadovoljavajuće rezultate. Uz lagane pomake u promjeni prehrane (postupno izbacivanje slatkiša i grickalica) i masažu ova krema će vas oduševiti. Krema ima lagani efekt hlađenja nakon nanošenja pa je odlična za korištenje ljeti (zimi ću se prebaciti na verziju sa efektom zagrijavanja). Prvi pomaci vidljivi su već nakon 15 dana redovitog korištenja (ujutro i navečer). Prvih nekoliko dana primijetila sam masnice zbog prejakog "štipkanja" kože (u žarkoj želji da što prije uništim celulit), ali smanjenjem intenziteta masiranja masnice se više nisu pojavljivale. Bit ću iskrena, celulit je nakon mjesec dana korištenja i dalje tu, ali je puno manje vidljiv, prvih dana korištenja čak je bio vidljiviji nego inače, ali daljnjim korištenjem vidljivost celulita se sve više smanjivala. Ono što mi se svidjelo i zbog čega ću tisuću i jedan put preporučiti ovu kremu je smanjenje opsega bedara. Noge su mi se primjetno stanjile tako da ću ubuduće ovu kremu obilno koristiti i na trbuhu :D Ostale pozitivne strane su kao i kod većine krema ovog tipa: zategnutija, čvršća, glađa i na dodir nježnija koža. Preporuka ide svima koji su čvrsto odlučili pobrinuti se o svom tijelu. Samo mazanje kreme bez masaže možda će pomoći u smanjenju opsega bedara, ali sigurno neće smanjiti celulit.

Količina: 250 ml
Cijena: 33,90 kn
Ocjena: 5/5

Sastav možete vidjeti na sljedećoj slici:


Koristite li kreme za oblikovanje tijela? Jeste li već isprobale neku od krema iz Eveline anticelulitne linije?

2 komentara:

  1. Nadam se da će ljudi konačno shvatiti da ne postoje magične kreme za mršavljenje, ništa ne dolazi bez truda. Ja imam ovu samo u 4D formatu i mažem je samo jer tako dobro hladi! :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Bez truda nema rezultata ;) tako je u svim segmentima života :D

      Izbriši

 
 
Blogger Templates