subota, 4. ožujka 2017.

BOCASSY: Max Moisturizer [RECENZIJA]

Hidratacija, hidratacija i samo hidratacija. Bez obzira bila vaša koža masna, mješovita ili suha, ne zaboravite ju redovito hidratizirati. Često čujem kako mlađe djevojke izbjegavaju hidratantne kreme jer im one uzrokuju prištiće stoga je bitno izabrati kvalitetnu hidratantnu kremu koja neće čepiti pore i izazivati prištiće. Upravo jednu takvu danas ću vam predstaviti...riječ je o Bocassy Max Moisturizer kremi.


Što kaže Bocassy?
“Max Moisturizer formula za zaštitu i obnovu kože” dolazi i potpuno prirodnom sastavu, u blagoj formuli pogodnoj čak i za one s najosjetljivijom kožom, njegujući i obnavljajući zaštitni, lipidni sloj kože. Dokazano utječe, ubrzava i znatno smanjuje trans-epidermalni gubitak vode kod kože s oštećenjima te tako pokazuje znatan i ubrzan oporavak u usporedbi sa prirodnom sposobnošću kože za oporavak. Utječe na brže obnavljanje grube kože, pojačava oporavak, ojačava lipidnu barijeru, smanjuje trans-epidermalni gubitak vode te povećava razinu hidratacije u koži za 32% (28 dana).

"Sadrži umirujuće i ne invazivne, ne iritirajuće sastojke: Mliječni peptidi koji osim što imaju snažne anti-aging kvalitete, regeneriraju suhu i iritiranu kožu, obnavljaju lipidnu barijeru, te smanjuju trans-epidermalni gubitak vode kod korisnica sa suhom i osjetljivom kožom čak i do 50%; Vitamin F također obnavlja lipidnu barijeru, održava razinu hidratacije u koži; Ulje avokada je odličan iscjelitelj za lošu ili oštećenu funkciju kožne barijere i djeluje tako da obnavlja i revitalizira prirodnu kožnu zaštitu; Neven posjeduje osobine snažnog ovlaživača te pomaže revitalizirati kožno tkivo; Kamilica umiruje crvenilo, ublažava i obnavlja lipidnu barijeru, itd. Uživajte u ovom spektru obnavljajućih i hidratizirajućih sastojaka koji ne nadražuju i ne iritiraju kožu, u naravno 95% prirodnoj formuli."

Ambalaža: Za razliku od prepoznatljive bordo kutijice, Max Moisturizer dolazi u bijeloj kutijici te ćete ju vrlo lako uočiti i prepoznati na polici. Unutar kutijice čeka vas standardna staklena posudica koja čuva vrijedne sastojke ove kremice. Također, tu je i dodatni plastični poklopac kako bi se dragocjeni sastojci što duže očuvali, a i kako bi se spriječilo prosipanje kreme prilikom otvaranja.

Količina: 50 ml
Cijena: 149,90 kn



Moji dojmovi: Tekstura Max Moisturizer kreme je pomalo neobična, kremasta, a gotovo gelasta, odiše hidratacijom i vrlo se brzo upija. Miris je vrlo nježan i decentan, blaži od recimo Gel kreme i ne zadržava se dugo na koži. Odmah po nanošenju osjeća se ugodan osjećaj opuštanja kože koja je dobila svoju dozu hidratacije. Krema ne izaziva prištiće i ne čepi pore što je vrlo bitno za mješovitu kožu koja često vapi za hidratacijom. 

Uz ovu kremu više nema izgovora poput: "Ma danas ću preskočiti hidrataciju jer žurim i nemam vremena čekati da se upije." ili "Ne koristim hidratantnu kremu jer mi od nje izlaze prištići.". Krema koja je iznimno lagana i ni na koji način ne otežava koži borbu s problemima poput prištića, a ujedno se vrlo brzo upija što ju čini odličnom podlogom za puder. Rekla bih da je ovo idealna krema za mješovitu kožu jer odlično hidratizira i smanjuje razlike između suhih i masnih dijelova te u samo nekoliko korištenja rješava problem ljuskanja suhih dijelova. Također, vjerujem da bi kao noćna njega izvrsno funkcionirala i na masnoj koži. Za suhu kao samostalna njega ipak smatram da bi mogla biti preslaba pa bi uz nju bilo dobro koristiti još neki jači hidratantni proizvod poput seruma.

Ocjena: 5


Zaključak: Odlična hidratacijska bomba koja će intenzivno hidratizirati sve tipove kože bez izazivanja prištića ili bilo kakvih drugih kožnih reakcija. Za normalnu, mješovitu i masnu kožu može poslužiti kao samostalna njega, dok je za iznimno suhu potrebno uvesti još neki oblik hidratacije.

Jeste li već isprobale Bocassy Max Moisturizer? Koji vam je najdraži proizvod za hidrataciju?

*PR proizvod 

Nema komentara:

Objavi komentar

 
 
Blogger Templates