utorak, 7. ožujka 2017.

ESSENCE: Get Picture Ready! kompaktni puder i brightening korektor [RECENZIJA]

S dolaskom toplijih i sunčanijih dana društvene mreže će zablistati u sasvim novom ruhu uz suncem okupane "selfije". Kako bi i vaš selfie bio blistav uz #nofilter, pobrinuo se naš dragi Essence sa odličnom Get Picture Ready! kolekcijom.


Get Picture Ready! dugotrajni kompaktni puder


Što kaže Essence?
#nofilter! novi kompaktni puder osigurava instant besprijekoran ten i završetak. zahvaljujući integriranoj spužvici i ogledalcu tekstura se lako nanosi i blenda. Dostupan u nijansama: #10 matt ivory, #20 mat nude, #30 matt vanila, #40 matt honey.


Ambalaža: Jednostavna, praktična, zanimljiva i idealna za selfie majstorice. Ambalaža se dobro zatvara i bez ikakvog straha možete ovaj puder ubaciti u svoju torbicu kako bi uvijek bio uz vas. Na dnu kutijice nalazi se skriveni dio u kojem se krije spužvica za nanošenje. Osim spužvice tu je i ogledalo kako biste u svakom trenutku mogle provjeriti ili popraviti makeup.

Količina: 9 g
Cijena: 34,90 kn



Moji dojmovi: Na prvu mi je tekstura ovog pudera djelovala jako čudno i nanošenje je bilo teško, a prekrivanje vrlo slabo. Ako ste se i same susrele s ovim problemom predlažem da mu date još jednu šansu jer evo što se meni dogodilo. Igrom slučaja ostavila sam puder blizu radijatora i taman kada sam pomislila kako se vjerojatno pretvorio u "pekmez" dogodilo se čudo. Do sada poprilično tvrda tekstura sa sitnim grudicama koje su otežavale nanošenje pretvorila se u ultra kremasto čarobno čudo koje se fantastično nanosi, blenda i stapa s kožom.

Dakle, sada pričamo  o jednom sasvim novom puderu koji pruža odlično prekrivanje i pomalo dewy završetak koji nakon sat-dva prelazi u mat. Ovakav "zagrijani" puder se lijepo blenda i pruža srednje prekrivanje s mogućnošću nadogradnje. Idealan je za masnu kožu, dok bi za suhu preporučila prethodno nanošenje hidratantne baze i dobru pripremu kože.

Ocjena: 4+





Get Picture Ready! brightening korektor



Što kaže Essence?
Prekrivanje. tekstura s visokim prekrivanjem s nježno reflektirajućim pigmentima prekriva podočnjake za instant prekrasan ten. Jednostavna aplikacija zahvaljujući okrugloj spužvici aplikatora. Dostupan u nijansama #10 Ivory i #20 Nude.


Ambalaža: Get picture ready! korektor dolazi u simpatičnoj ambalaži prepoznatljivoj za navedenu liniju. Ambalaža je vrlo praktična i oblik tubice omogućuje da proizvod iskoristite do kraja. Tu je i pripadajući spužvati aplikator kojim možete lagano izblendati korektor za što prirodniji izgled.

Količina: 8 ml
Cijena: 25,90 kn


Moji dojmovi: Tekstura korektora je kremasta, srednje gustoće i predivno se razmazuje stapajući se sa kožom bez isticanja suhoće i borica. Vjerujem da ste već iz prve rečenice mojih dojmova mogle zaključiti kako obožavam ovaj korektor. Tekstura mu je tako fina da ga čini idealnim za prikrivanje i prekrivanje podočnjaka. Uz njega ćete prikriti neprospavanu noć ili stresan dan jer sadrži reflektirajuće čestice koje osim što posvjetljuju područje oko očiju, daju dodatnu dozu blistavosti za svjež i zdrav look. Na licu djeluje vrlo prirodno što je još jedan dodatan plus za korištenje na dnevnoj bazi.

Nijansa #10 Ivory dovoljno je svijetla čak i za osobe sa vrlo svijetlim tenom. Odlično funkcionira sa puderom, ali i samostalno kada niste raspoložene za nanošenje full makeup-a, a ipak želite prikriti podočnjake. Nanošenje je olakšano spužvastim aplikatorom pa je idealan za nošenje u torbici i popravljanje eventualnih nedostataka tijekom dana. Ipak, ja ga volim dodatno izblendati beauty blenderom nakon što ga utapkam pripadajućim spužvastim aplikatorom.

Ocjena: 5



Zaključak: Mogu samo reći bravo Essence za ovu odličnu, zanimljivu i pomno osmišljenu kolekciju proizvoda za sve ljubiteljice selfija, ali i dame koje žele flawless, no ipak prirodan izgled.

Jeste li već isprobale nešto iz Essence Get Picture Ready! kolekcije? Kakvi su vaši dojmovi?

*PR proizvodi

Nema komentara:

Objavi komentar

 
 
Blogger Templates