nedjelja, 25. veljače 2018.

L.O.V cosmetics: The GLOWrious paleta, Dual Cover Concealer & Retoucher, EXTRAordinary tekući puder [RECENZIJA]

Nakon odličnih L.O.V cosmetics proizvoda za oči, vrijeme je da predstavimo i proizvode za lice. Radi se o The GLOWrious paleti highlightera i bronzera, Dual Cover Concealer & Retoucher korektoru i EXTRAordinary tekućem puderu, a jesu li baš svi ispunili velika očekivanja saznajte u nastavku...


The GLOWrious paleta u nijansi 010- Rose Addiction


Što kaže L.O.V cosmetics?
Luksuzna paleta nudi tri teksture pune efekata koji se praktički stapaju s kožom da bi joj pružile blistav sjaj. Jedna nježna i jedna metalna nijansa stvaraju učinkovite naglaske. Illuminating bronzer osigurava osunčani ten.


Ambalaža: The GLOWrious paleta dolazi u luksuznoj i elegantnoj ambalaži zlatnih tonova. Sama paleta ima težinu kada ju uzmete u ruku, čvrsta je i kvalitetno izrađena. Po cijeloj dužini gornjeg dijela nalazi se ogledalo što je odlično i zapravo bih voljela da sve palete dolaze s ogledalom jer omiljene proizvode volim uvijek imati pri ruci.

Količina: 12,5 grama
Cijena: 117,90 kn


Moji dojmovi: The GLOWrious paleta krije dva higlihtera i jedan bronzer. Soft Illuminator je nježan i decentan highlighter puderaste teksture s kojim je nemoguće pretjerati, a biti će dovoljno svijetao čak i za šminkerice vrlo svijetlog tena. Metallic Highlighter je ultra shimmerasti, gotovo kremasti highlighter koji će dati posebnu dimenziju i glow licu tako da će ljubiteljice sjaja obožavati ovaj highlighter. Luminous Bronzer je treći proizvod koji krije ova fantastična paleta - radi se o bronzeru meke teksture i rekla bih, univerzalne nijanse. Bronzer se lako nanosi i lijepo blenda, a sadrži sitne shimmer čestice zlatnih nijansi koje će dati živost licu. Definitivno preporučujem ovu paletu svima jer sadrži tri fantastična proizvoda koji se savršeno nadopunjavaju i ispunjavaju sva očekivanja.

Ocjena: 5+



Dual Cover Concealer & Retoucher u nijansi 025 – Sand Sophistication


Što kaže L.O.V cosmetics?
Timski igrač s jednom misijom, da mali nedostaci nestanu na ciljani način. Bilo kada i bilo gdje Retouch olovka potpuno prekriva nepravilnosti kože svojom umirujućom, glatkom teksturom. Serum-korektor sadrži Shadownyl™ da umanji tamne podočnjake ispod očiju i vidljivo smanjuje fine linije.


Ambalaža: Neobičan proizvod u neobičnoj ambalaži. Ovaj Dual Cover korektor dolazi s popratnom kartonskom kutijicom koja će služiti kao dodatna zaštita za putovanja. Doduše, u torbi sam ga nosila i bez kutijice te se nije otvorio, ali što je sigurno, sigurno je :) definitivno ne želim izgubiti niti gram ovog proizvoda, a u nastavku ćete vidjeti i zašto.

Količina: 5,2g stick & 2,3g serum-korektor
Cijena: 101,90 kn


Moji dojmovi: Dual Cover korektor sastoji se od dva dijela i upravo zato sam ga prozvala pravim malim S.O.S spasiteljem jer će u najkritičnijim situacijama prekriti sve nepravilnosti koje želite sakriti. Stick dio koristim za jače prekrivanje kod većih nepravilnosti i mogu reći da taj posao odlično obavlja. Izvrsno se slaže s masnom kožom (a upravo na masnim dijelovima imam nepravilnosti), postojan je cijelog dana i lijepo se stopi s kožom tako da ne djeluje neprirodno. Tekući dio koristim za prekrivanje podočnjaka i manjih nepravilnosti. Ovaj dio je pogodniji za mješovitu ili suhu kožu jer daje lagani dewy izgled i ne ističe suhe dijelove. Što reći nego da i ovog mališana mogu preporučiti, a tome uvelike doprinosi činjenica da je stalni stanovnik moje torbe i ne izlazim iz kuće bez njega :)

Ocjena: 5+


EXTRAordinary tekući puder u nijansi 025 – Sand Sophistication


Što kaže L.O.V cosmetics?
Jedinstveni tekući puder za besprijekoran i prozračan ten s pritiskom na gumb. Dokazano je da poboljšava opskrbu vlagom, kao i elastičnost kože i smanjuje fine linije u roku od dva tjedna kada se koriste svakodnevno*. Lagana, nekomedogena tekstura sa SPF 20 u inovativnom, kompaktnom pakiranju s push-dispenserom i visokokvalitetnom spužvicom.

*Studija provedena na 30 žena u periodu od 6 tjedana dnevne primjene


Ambalaža: Neobična, zanimljiva, kvalitetna i posebna ambalaža - tako bih najjednostavnije opisala ambalažu EXTRAordinary pudera. Zanimljiv on-the-go sistem omogućuje da puder uvijek imate uz sebe bez dodatnih spužvica, kistića, ogledala jer sve to imate u ovoj ambalaži.

Količina: 12 ml
Cijena: 117,90 kn


Moji dojmovi: Već na prvi pogled mogla sam procijeniti kako će se raditi o puderu potpunog prekrivanja zbog njegove guste i kremaste teksture. Puder se brzo suši i zbog toga ćete trebati biti brze i spretne kod nanošenja kako biste ga uspjele ravnomjerno nanijeti na cijelo lice. Spužvica koja dolazi s puderom meni se nije pokazala kao najsretnije rješenje stoga ovaj puder nanosim kistom. Odlično se ponaša na mješovitoj koži - postojan je na masnim dijelovima, a suhe ne naglašava dodatno. Trajnost mu je oko 8 sati, što je poprilično dobro za full coverage puder hidratantnih svojstava. Nijansa 025 – Sand Sophistication trenutno mi je pretamna za svakodnevno nošenje pa ću vas dodatno informirati kada ga isprobam u svim vremenskim uvjetima.

Ocjena: 4,5




Jeste li već isprobale neki od ovih proizvoda? Koji je vaš omiljeni L.O.V proizvod?

*PR proizvodi
Tamafista 💋

1 komentar:

  1. Tekući puder mi je savršen.Sad imam želju kupiti i paletu sjenila ili highlightera,možda i obje ako se ne uspijem odlučiti hahaha

    OdgovoriIzbriši

 
 
Blogger Templates