četvrtak, 8. veljače 2018.

Tri looka uz Essence cosmetics

U periodu smo godine hladnog i tmurnog vremena. Promatrajući žene po Zagrebačkim ulicama i mjestima većinom koriste tamnije nijanse garderobe. Ipak, koliko god vrijeme i vremenska prognoza vani bila tmurna, ne prilagođavajte svoje unutarnje stanje tom vremenu, već upravo kontra. U današnjem postu pokazat ću vam čak tri različita looka koja će biti prikladna za razne situacije, a moći ćete saznati i koji su mi to proizvodi omogućili da zablistam iznutra i izvana. 


Večernji look
Večernji izlazak pruža nam mogućnost da se razigramo u šminkanju, pojačamo dekorativnu kozmetiku, više istaknemo ono što unutar sebe najviše volimo na sebi. 
Essence lip art paleta upravo tamnijih nijansi pruža mogućnost raznovrsnog izbora u ovo godišnje doba. Vrlo lijepo se razmazuju na usnama i ne ostavljaju prejaki trag na čaši dok ste na nekom mjestu vašeg večernjeg izbora. Praktična ambalaža pruža mogućnost da ih stavite i u najmanju torbicu i imate uz sebe ako želite popraviti dojam tijekom večeri. Isto to mogu reći i za ruž, vrlo lagane i ugodne teksture. U ovoj kombinaciji ponovo sam izabrala lagano razmazivo sjenilo ali ovaj put u smeđoj nijansi. 


Moj savjet, koliko god vrijeme i vremenska prognoza vani bila tmurna, ne prilagođavajte svoje unutarnje stanje tom vremenu, već upravo kontra. Svoj izbor garderobe i šminku prvenstveno prilagodite sebi. I ne gušite radost u sebi prateći baš uvijek trend korištenja boja u određenom periodu godine. Budite svoji, budite autentični. 😉

Dnevni look
I tijekom vikend opuštenog dana i za odlazak za kavu možete izgledati decentno a u što prirodnijem izdanju. Uz mali nanos sjenila Essence metal Chrome dobije se topao, a prirodan tač na vašim obrazima, uz samo malo maskare Essence Instant volume boost i tanke elegantne, a ne previše upadljive crte sa Essence tušem potpuni dojam ljepote vaših očiju. ESSENCE lip paint zlatne nijanse pruža ugodan lagan osjećaj na usnama, s pojačavanjem količine ugodno se pojačava i dojam na usnama, a krasi ga i ugodan miris. 
Ambalaža proizvoda vrlo kompaktna, a estetski ugodna oku koja će stvoriti elegantni dojam kad otvorite svoju torbicu za kozmetiku. Ova kombinacija meni je pružila zadovoljstvo i osjećaj prirodnosti, a opet dotjeranosti. 


Poslovni look
Poslovna šminka nikada nije preporučljivo da bude prejaka i vrlo upadljiva. Na poslovnom sastanku ne smijemo klijentu skrenuti pozornost na sebe sa teme, ponude ili proizvoda koji mu prezentiramo. Ali s druge strane poželjno je ostaviti ugodan decentan dojam profinjenosti i uređenost. Essence Healthy Glow primer stvara ugodnu podlogu na koži i koži daje prirodni sjaj. 
Od palete sjenila koji su u kremi i vrlo lijepo razmazuju izabrala sam svjetlu nijansu boje lavande da popratim nježno, ali ne upadljivo odabranu garderobu na sebi. Ambalaža kompaktna, estetski lijepog izgleda. Kad je u pitanju poslovni look uvijek je dobar izbor "manje je vise" što je upravo ova svijetla kombinacija - pružila mi je osjećaj vedrine u meni i unijela tračak proljeća koji svi rado očekujemo. 


Korišteni proizvodi:




Koji vam se od predstavljenih lookova najviše sviđa?

Ivonalis ❤️

Nema komentara:

Objavi komentar

 
 
Blogger Templates