nedjelja, 18. ožujka 2018.

AFRODITA: 100% SPA Nourish - Gold Therapy mlijeko za tijelo [RECENZIJA]

Nakon što me Afroditin 100% SPA body mousse oduševio odlučila sam isprobati još jedan proizvod iz 100% SPA linije. S obzirom da je moja koža tijela izrazito suha, toliko da često imam faze ljuskanja, iznimno mi je bitno da proizvodi za njegu tijela budu hranjivi i hidratantni, a ujedno i brzoupijajući. Kako mi se svidjelo Nourish - Gold Therapy mlijeko za tijelo? - saznajte u nastavku...


Što kaže Afrodita?
Sa "zlatnim" uljem jojobe, kakao i karité maslacima bogato hrani i njeguje kožu, povećava njezinu elastičnost i pomaže spriječiti prerano starenje. Bogata antioksidativna njega jača prirodnu zaštitnu funkciju kože i predstavlja izvrsnu terapiju za suhu kožu. Brzo se upija i ne ostavlja neugodan masni trag.


Ambalaža: Rekla bih kako je ovo idealna ambalaža za brzinsku njegu tijela. Praktična posudica sa dozatorom u obliku pumpice brzo će vam prirasti srcu jer nema popratih radnji otvaranja, zatvaranja posudice koji vas često obeshrabre jer ste u stisci s vremenom. Na ovaj način dovoljno je nekoliko puta pritisnuti pumpicu i nanijeti proizvod na tijelo - brzo, jednostavno i efikasno.

Količina: 250 ml
Cijena: 38,99 kn


Glavni sastojci:
  • Ulje jojobe - zlatno obojen tekući vosak, osim vitamina A i E sadržava čak 96 % ceramida koji su svojim sastavom vrlo slični prirodnom sebumu kože. Pomaže spriječiti transepidermalni gubitak vlage, omekšava kožu, povećava njezinu fleksibilnost i prodire u dublje slojeve kože. Sa svojim jedinstvenim sastavom i nekomedogenom prirodom preporučuje se i za njegu masne kože.
  • Kakao maslac - bogato je hranjivim tvarima, vitaminom E i snažnim antioksidansima koji zaustavljaju slobodne radikale, a time štite kožu od preranog starenja i negativnih utjecaja okoliša. Maslac sprečava gubitak vlage, dodatno vlažikožu, čuva njezinu fleksibilnost i vraća joj mekoću. Time potiče njezinu obnovu i smanjuje znakove suhe i ispucane kože.
  • Karité maslac - egzotični sastojak dobiven iz sjemenki karité stabla iznimno je bogat antioksidansima, masnim kiselinama i vitaminima. Potiče obnovu stanica, obnavlja hidrolipidni sloj kože i pomaže u zaštiti od vanjskih čimbenika. Na kožu djeluje iznimnom snagom vlaženja i njege.

Moji dojmovi: Tekstura Nourish - Gold Therapy mlijeka za tijelo je kremasta, bogata i raskošna, istovremeno brzoupijajuća i nekomedogena što čini ovo mlijeko gotovo nevjerojatnim proizvodom. Lako se razmazuje i upija već prilikom razmazivanja, a uz to ne ostavlja masni ili ljepljiv osjećaj na koži. Miris ovog mlijeka je opuštajuć, slatkast i neodoljiv, a u mirisnim notama prevladava kakao maslac. Za moju suhu kožu, ovo se mlijeko pokazalo kao pun pogodak te sam već nakon nekoliko dana korištenja oduševljena rezultatima u vidu zdrave, nahranjene i hidratizirane kože bez naznaka suhoće. Posebno mi se sviđa što je mlijeko potpuno nekomedogeno jer se povremeno borim sa prištićima na leđima koje ovaj proizvod nije aktivirao. I inače obožavam proizvode sa uljem jojobe, a ovo mlijeko je samo potvrdilo tu ljubav.

Ocjena: 5+ 


Zaključak: Mazalice iz Afrodita 100% SPA linije očito su melem za suhu kožu, a ujedno imaju i neodoljive opuštajuće mirise pa ćete si uz njih rado priuštiti mali spa trenutak nakon napornog dana. Ako još uvijek niste isprobale ništa iz 100% SPA linije preporučujem da krenete sa Nourish - Gold Therapy mlijekom za tijelo, sigurna sam da nećete ostati razočarane.

Jeste li već isprobale neki od Afrodita proizvoda iz linije 100% SPA? Kakvi su vaši dojmovi?
Tamafista 💋

1 komentar:

 
 
Blogger Templates