četvrtak, 22. ožujka 2018.

CATRICE: Instant Glam paleta sjenila za oči [RECENZIJA]

Stiglo nam je proljeće, iako je teško u to povjerovati kada pogledate kroz prozor. Nadamo se da će nas sunce uskoro ipak obasjati i ugrijati svojim zrakama, a kako biste u tom trenutku spremno zasjale predstaviti ćemo vam jednu paletu koja nas je oduševila jer omogućuje brzinsko, a kreativno šminkanje, čak i u onim trenucima kada baš i nemate inspiracije ;)


Što kaže Catrice?
Party s osam! Paleta ujedinjuje osam sjajnih modernih boja u samo jednoj kompaktnoj paleti. Savršeno kombinirana u četiri duo-sjenila, postoje brojne kombinacije za izabrati u različitim gradacijama boja. Nježne ružičaste nijanse, intenzivni bobičasti tonovi, kao i klasična svijetla i tamno smeđa, omogućuju ostvarenje snova i omogućuju vam da kreirate različite izglede. Inovativni aplikator usklađen je s oblikom oka i ima suženi vrh za profesionalnu, vrlo preciznu aplikaciju oko očiju u sekundi.


Ambalaža: Čvrsta plastična kutijica sa prozirnim poklopcem koji otkriva svu ljepotu nijansi koje se nalaze u ovoj paletici. Unutar palete se nalazi i spužvasti aplikator koji je zapravo vrlo funkcionalan, iako sam bila skeptična prema njemu. Uz pomoć navedenog spužvastog aplikatora u samo jednom potezu možete nanijeti sjenilo na cijeli kapak.

Količina: 8,8 grama
Cijena: 55,90 kn


Beauty Savjet by Catrice:
Tri su sastavnice skladnog make-upa: tamna boja na pokretnom dijelu kapka, svjetlija boja na vrhu i još svjetlija boja na unutarnjim kutovima oka i ispod obrva kao vrhunac. Paleta sjenila za oči s Instant Glamom sadrži sve nijanse koje trebate, a dodatne bodove dobiva za veliki izbor boja i idealan aplikator.

Moji dojmovi: Moram priznati da sam bila vrlo skeptična oko funkcioniranja ove, na izgled predivne paletice. Nanošenje sjenila pomoću spužvastog aplikatora činilo mi se kao nešto što neće baš najbolje funkcionirati, ali već sam prilikom prvog swatchanja promijenila mišljenje. Sjenila su meka, svilenkaste teksture sa sitnim, presijavajućim shimmer česticama. Nanošenje pomoću pripadajućeg spužvastog aplikatora je zapravo vrlo jednostavno i praktično, a eventualne nedostatke lako popravite pomoću kistića i izblendate rubove. Mene je Instant Glam paleta oduševila! Osobito jer su nijanse sjenila odlično osmišljene i omogućuju razne kombinacije, a pigmentacija im je fenomenalna. Truse se minimalno s obzirom na svilenkastu, shimmer teksturu, a trajnost im je čak i bez primera odlična.

Vjerujem da će vam ova paleta, baš kao i meni, biti nepresušan izvor inspiracije u dane kada ste u stisci s vremenom, a želite izgledati lijepo i uređeno ;)

Ocjena: 5+




Jeste već isprobale Instant Glam paletu sjenila za oči? Kakvi su vaši dojmovi?
Tamafista 💋

*PR proizvod

1 komentar:

 
 
Blogger Templates