subota, 3. ožujka 2018.

Essence noviteti proljeće/ljeto 2018. [NAJAVA]

update spring/summer 2018
Noviteti dostupni tijekom ožujka 2018. Trendi, jedinstveni i visoko kvalitetni beauty proizvodi upravo to je essence! Od ožujka 2018. up date proljeće/ljeto dostupan je s velikim brojem proizvoda koji se odnose na aktualne trendove u svijetu ljepote. Osim velikih paleta, essence naglašava svjetlucave efeket i profesionalne beauty alate. 
Savršeni pratitelji za kreiranje girl power stilova.


get your glitter on! loose glitteri & pigmenti
Glitter pahuljice, raznobojni konfeti ili glitter prašina – različiti glitter pigmenti nude sve za uzbudljiv, jedinstveni look. Svaki glitter samostalno stvara nevjerojatan wow - look, ali u kombinaciji sa ostalim glitter nijansama ili proizvodima, kreiraju prave naglaske! Bez obzira da li je za lice ili tijelo: get your glitter on!

Cijena: 25,90 kn


the sili helpers 
Silikonski beauty pomagač za nanošenje: “get your glitter on!” uredno i precizno. Tanak, nakrivljen glitter & pigment aplikator dozvoljava lagano i precizno nanošenje glittera i pigmenata.

Cijena: 12,90 kn


get your glitter on! tattoo you tetovaže za tijelo
Sa  ovim  cool  tetovažama,  možeš ukrasiti svoju kožu – za individualni stil!

get your glitter on! glitter primer
Ovaj primer je idealna baza za nanošenje svih vrsta glittera i može se nanositi na lice i tijelo.

Cijena: 23,90 kn


my only 1 paleta sjenila za oči
22 boje za uzbudljiv izgled očiju. Suptilne nude boje, cool crne nijanse i svijetle pop - art boje – sa ovom paletom sjenila, nema granica kreativnosti i sve je moguće!

Cijena: 79,90 kn


mix & match your look paleta za oči, usne i lice
Svestrana paleta za oči, usne i lice, koja nudi beskrajne mogućnosti kao što su konturiranje, chroming ili upečatljiv izgled na usnama i očima. Osam žarkih boja kao i bijela mogu se nanositi individualno ili pomiješati u posebnoj “mixing zoni”. Kremaste teksture pretvaraju se u puderaste nakon nanošenja i osiguravaju stilove koji privlače poglede.

Cijena: 59,90 kn


my only 1 paleta ruževa za usne
Sa ovom paletom ruževa za usne nema granica kreativnosti. Sadrži 22 boje sa laganim teksturama, koje se mogu miješati i kombinirati kako bi se stvorila omiljena nijansa, u posebnoj “mixing zoni”. Uključuje aplikator za lakše nanošenje.

Cijena: 79,90 kn


holo wow! dewy sjajilo za usne
Sjaj s reflektirajućim svjetlom, holografski sjaj stvara fantastične holo efekte na usnama. Samostalno ili kao završni sloj, daje bilo kojem ružu nanesenom ispod dodatnu novu dimenziju.

Cijena: 23,90 kn


3D dewy look stick
Ovaj praktičan stick osigurava ultimativan “dewy” ljetni sjaj naglašavanjem jagodica bez ikakvog  glittera ili svjetlucanja. Obogaćen shea maslacem, nudi lagano mokar izgled bez ostavljanja masnih  mrlja.

Cijena: 29,90 kn


holo wow! prisma jumbo olovka za oči
Magično plava, fascinantna roza, sjajna bijela i sjajna zelena – sve sa efektom prelijevanja boja –stvara dugotrajne  stilove sjenila ili eyelinera.

Cijena: 29,90 kn


holo wow! sparkle stick
Praktični stick sa finim holografskim pigmentima u rozoj i zlatnoj stvaraju svjetlucave naglaske na  jagodicama.

Cijena: 29,90 kn


holo wow! paleta za oči & lice
Četiri holografske nijanse za oči i lice mogu se prilagoditi kako bi odgovarale vašem raspoloženju: sve boje mogu se intenzivirati sa mat crnom, ili posvijetliti sa holografski srebrnom. Apsolutno jedinstvena!

Cijena: 34,90 kn


glow to go highlighter paleta
Paleta se sastoji od dva highlightera i  dva bronzera, koji se mogu nanositi samostalno ili kombinirano kako bi se stvorio sjajan, osunčan izgled na licu, dekolteu ili ramenima.

Cijena: 39,90 kn


glow to go illuminating sprej za fiksiranje šminke
Sprej fiksira šminku na mjestu i u trenutku stvara sjajan izgled sa svojim reflektirajućim pigmentima. Lagan fiksirajući efekt  izravnava male nepravilnosti na koži.

Cijena: 28,90 kn


glow like a mermaid highlighter
Highlighter sa šest sjajnih boja koje podsjećaju na rep morske sirene i pružaju obrazima i licu svjetlucav izgled magičnog podvodnog svijeta.

Cijena: 29,90 kn


eyeshadow boxes paleta sjenila
Svaka od četiri izvanredne palete ne samo da nudi izbor visoko pigmentiranih nijansi, nego također dozvoljava vašoj šminki oko očiju da ispriča vlastitu priču. Bez obzira da li idete na nude nijanse sa“million nude faces” verzijom, od nježne do intenzivno roze nijanse sa “in love with rose” ili prekrasanim “mermaid” izgledom sa holografskim efektom sa “to the moon and back” verzijom – sve palete sadrže deset visoko pigmentiranih, dugotrajnih sjenila sa mat i bisernim efektom.

Cijena: 34,90 kn


volume booster lash primer za trepavice
Primer je obogaćen acai uljem i mango maslacem te se nanosi ispod maskare kako bi dao trepavicama dodatni ekstra volumen. Može se koristiti sa bilo kojom maskarom.

Cijena: 23,90 kn


I love effects baza za sjenilo za oči 
Baza pojačava efekt sjenila nanijetog preko i sprječava nabore.

Cijena: 21,90 kn


volume hero maskara power black
Novi heroj u svijetu maskara garantira ekstra volumen i maksimalne trepavice. Velika elastična četka za volumen zahvaća puno tekstura i sigurno dohvaća svaku trepavicu.

Cijena: 25,90 kn

super curl volume maskara eye-opening 
Maskara sa zakrivljenom elastičnom četkicom osigurava beskrajan volumen sa uvijanjem koje oduzima dah i efektom koji otvara oči.

Cijena: 25,90 kn


dugotrajan tuš za oči u olovci
Dugotrajni tuš osigurava potpuno precizne eyeliner stilove u četiri nove i žarke trendi boje.

Cijena: 21,90 kn


make me brow puder za obrve
Zahvaljujući svojem specijalnom aplikatoru i laganoj, puderastoj teksturi, ovaj puder za obrve je idealan za popunjavanje i oblikovanje obrva. Za odvažne i precizno definirane „wow“ obrve!

Cijena: 12,90 kn


my must haves puder za obrve
Osim  sjenila, proizvoda za usne i lice, dva nova pudera za obrve se pridružuju “my must haves” asortimanu i pružaju još više raznolikosti kod slaganja vlastitih paleta. Jednostavno ih stavite u multifunkcionalnu paletu koristeći poseban click-in mehanizam.

Cijena: 21,90 kn


you better work! gym-proof primer
Izgledaj dobro dok vježbaš: nema problema sa ovim primerom, koji ima formulu protiv znojenja te je postojan tokom sportskih aktivnosti i štiti kožu sa zaštitnim faktorom 20. Također vidljivo smanjuje pore, prikriva i smanjuje nesavršenosti na koži – idealna priprema za besprijekornu šminku.

Cijena: 29,90 kn

prime+studio HD HYDRA primer u spreju
Primer sprej sa kokosovom vodom priprema kožu za besprijekornu, dugotrajnu šminku. Osvježava,hidratizira i vizualno smanjuje pore.

Cijena: 29,90 kn


camouflage 2u1 tekući puder & korektor
Beauty partner: šminka i korektor. Tekstura nudi dugotrajnu, visoku pokrivenost kako bi sakrila nesavršenosti na koži i pružila besprijekoran mat završetak – bez efekta kao da nosite masku.

Cijena: 32,90 kn


brighten up! banana puder
Prozračan, matirajući puder u nježno žutoj je idealan za “concealer baking” tehniku, ili za stavljanje mat naglasaka.

Cijena: 25,90 kn

brighten up! peach kompaktni puder
Matirajući puder u nježnoj nijansi breskve osigurava svilenkast završetak i idealan je za “baking” tehniku.

Cijena: 25,90 kn


correct to perfect cc paleta
Colour correcting puder paleta sa kremasto - puderastom teksturom , koja pomaže da se postigne besprijekoran, sjajan i svjež ten.

Cijena: 29,90 kn


colour up! shine on! ruž za usne
Nježna tekstura ruža može se pojačati sa svakim nanošenjem kako bi se omogućili suptilni kao i odvažni izgledi. Dvanaest boja sa predivnim sjajem pretvaraju ove ruževe u idealnog svakodnevnog partnera.

Cijena: 19,90 kn


colour boost vinylicious tekući ruž za usne
Ovi tekući ruževi nude visoke pigmente boja i oduzimaju dah sjajnim završetkom,koji podsjeća na topljeni lateks. Dostupan u cool dizajnu i raznolikom rasponu boja.

Cijena: 23,90 kn


stay 6h true vodootporna olovka za usne
Nježna olovka za usne sa intenzivnom disperzijom boja je vodootporna i traje do šest sati.

Cijena: 16,90 kn


draw the line! instant colour olovka za usne
Ove meke olovke za usne su usklađene bojama sa ultra last instant colour ruževima i  bez napora klize usnama kako bi ih naglasile. Sa ugrađenim šiljilom.

Cijena: 12,90 kn


smoothie sjajilo za usne
Trendi kao i voćni smoothie: sjajila u pet aroma mango, breskva, jagoda, malina i kupina – srednje  prekrivenosti.

Cijena: 8,90 kn


tint & colour shot sjajilo za usne
Ugodna tekstura lagano pigmentirana tekstura   prekriva   usne   i   nudi   im baršunasti - mat  završetak  srednje pokrivenosti  i  suptilnim  osjećajem svježine.

Cijena: 21,90 kn


hydra serum za nokte
Hidratizirajuća  njega  za  nokte  na vodenoj bazi je obogaćena aloe verom kako bi osigurala nokte i kutikule zdravog izgleda.

Cijena: 16,90 kn


fix it! ljepilo za nokte
Jako ljepilo za nokte popravlja oštećene nokte i može se koristiti za nanošenje umjetnih noktiju ili nail art dizajna. Pogodan je za sve vrste noktiju

Cijena: 21,90 kn


tropical pjena za ruke
Hidratizirajući mousse za ruke, obogaćen monoi uljem i aloe verom. Nemasna mousse tekstura sa  egzotičnom aromom mazi vaše ruke i nokte, te ih ostavlja mekima na dodir.

Cijena: 21,90 kn


stamp it! clear set za pečatiranje za nokte
Ukrašavanje vaših noktiju sa omiljenim dizajnom na noktima je super lako sa potpuno prozirnim silikonskim pečatom – sada svaki umjetnik za nokte može vidjeti točno što radi! Set dolazi u cool papirnatoj kutiji i uključuje pečat i strugač za uklanjanje viška laka za nokte.

Cijena: 29,90 kn

stamp it! stampy šablone za oslikavanje noktiju
Dvije šablone za bezbrojne, insta-vrijedne stilove na noktima: jedna sadrži snažne girl power motive, a druga nudi geometrijske i minimalističke motive za svjež izgled. Evo kako to funkcionira: jednostavno nanesi željenu boju na odabranu sliku, ukloni višak laka za nokte s strugalicom, upotrijebi pečat za nokte da "uhvatiš" sliku, preneseš je i jednostavno utisneš na nokat!

Cijena: 12,90 kn


metallic & glow in the dark tetovaže za nokte i prste
Privremene tetovaže za nokte i prste s metalik efektima koji sjaje u mraku nakon izlaganja svjetlu, pretvaraju ruke u pravi nakit.

Cijena: 10,90 kn

moonicure naljepnice za nokte
Moon naljepnice za nokte u obliku polumjeseca lakše je nego ikada nanjeti na nokte, naljepnice dolaze u raznim veličinama. Ako je potrebno, naljepnice se također mogu rezati u željeni oblik.

Cijena: 10,90 kn

nails in style – crystal style umjetni nokti
Stiletto prozirne tipse su mega trend: jednostavno izaberite prozirne nokte, obojene ili ukrašene sa 19 naljepnica. Nema ograničenja za kreativnost! Jednostavno se nanose zahvaljujući uključenim, prozirnim ljepljivim jastučićima.

Cijena: 25,90 kn

so fluffy naljepnice za nokte
Stick on...Popularne naljepnice za nokte različitog dizajna ukrašene trendovskim efektima! Sve želje sigurno će biti ispunjene i možeš oblikovati svoje nokte kako bi odgovarale tvojem raspoloženju.

Cijena: 10,90 kn


ravni kist za puder
Kist s iznimno mekim, dugačkim čekinjama posebno je razvijen za nanošenje pudera u prahu ili kompaktnih pudera . Fan oblik obuhvaća veću površinu za postavljanje šminke na mjesto - brzo i jednostavno.

Cijena: 29,90 kn

2in1 colour correcting & contouring kist
Dva različita kraja kista osiguravaju glatku korekciju: kratke čekinje mogu ravnomjerno nanositi teksturu korektora, a dulje čekinje idealni su za postavljanje kontura lica.

Cijena: 23,90 kn

make up buffer kist
Ravna površina kista savršena je za kremaste ili tekuće teksture, bez obzira jesu li baza, bronzer, rumenilo ili čak dnevna krema. Nanesi u malim količinama za besprijekoran izgled. 

Cijena: 29,90 kn


precise četkica za tuš za oči
Poboljšana verzija originalne četke za tuš za oči u gelu. Vrlo precizna, ova četkica za oči je pogodna za primjenu tuševa za oči u gelu, kao i kremastih sjenila ili ekspresivnih pigmenata. Dolazi u praktičnoj vrećici s bočnim otvorom za lakše vađenje četke.

Cijena: 12,90 kn

smudging kist
Četkica s kratkim, debelim čekinjama osigurava smokey izgled. Pomaže razmazati sjenila uz gornji i donji rub linije trepavica i idealan je za stvaranje trendi ombré izgleda na usnama.

Cijena: 12,90 kn


hydra serum za
nokte
Hidratizirajuća njega za nokte na
vodenoj bazi je obogaćena aloe verom
kako bi osigurala nokte i kutikule
zdravog izgleda.
MPC 16,90 kn
fix it! ljepilo za nokte
Jako ljepilo za nokte popravlja oštećene nokte i može se
koristiti za nanošenje umjetnih noktiju ili nail art dizajna.
Pogodan je za sve vrste
colour up! shine on! ruž za usne
Nježna tekstura ruža može se pojačati
sa
svakim nanošenjem kako bi se omogućili
suptilni kao i odvažni izgledi. Dvanaest boja
sa predivnim sjajem pretvaraju ove ruževe u
idealnog svakodnevnog partnera.
MPC 19,90 kn
colour boost vinylicious tekući ruž za usne
Ovi tekući ruževi nude visoke pigmente boja i
oduzimaju dah sjajnim završetkom,koji podsjeća na
topljeni lateks. Dostupan u cool dizajnu i ra
znolikom
rasponu boja.
MPC 23,90 K
Što biste od ovih noviteta rado isprobale?

1 komentar:

 
 
Blogger Templates